Info

Information om att köpa sibirisk katt samt att bli fodervärd åt en sibirisk katt från oss.

Här kan ni läsa om hur ett kattungeköp från oss går till samt hur det är att vara fodervärd åt både hankatt respektive honkatt. Vi söker med jämna mellanrum fodervärdat för att kunna fortsätta bedriva vår avel utan att ha för stressigt i kattgruppen hemma.

Vill man bara prova på att ha en kull men samtidigt få 100% stöd, support och råd från en erfaren uppfödare, eller om man själv vill bli uppfödare och inte har någon erfarenhet/kunskap av raskattsavel sedan tidigare – då är fodervärd verkligen något jag rekommenderar att man blir.

Blogg

Här lägger jag upp inlägg där jag delar med mig av mina tankar och tips gällande avel, både för uppfödare samt för sällskapsköpare. Bloggen kommer uppdateras mer sällan fast med, förhoppningsvis nyttig info.

Avkommor i avel

Intresserad av att bli fodervärd åt en sibirisk katt? Vi söker fodervärdar, både åt honor och hanar. Är du inne på att bli uppfödare är detta ett bra sätt att börja sätta sig in i avelsarbetet och få hjälp, vägledning och stöttning innan man “står på egna ben” (även om jag självklart ställer upp och hjälper till ändå).

Bli fodervärd

Intresserad av att bli fodervärd åt en sibirisk katt? Vi söker emellanåt fodervärdar, både åt honor och hanar. Detta är ett bra sätt att börja sätta sig in i avelsarbetet om man själv vill bli uppfödare. Som fodervärd får du hjälp, vägledning och stöttning innan du “står på egna ben” som uppfödare (även om jag självklart ställer upp och hjälper till ändå).

Det är även ett bra alternativ om man vill uppleva en kull kattungar men inte önskar lägga ner de pengarna och den tiden som krävs, både innan, under och efter att kullen har flyttat.

Köpa kattunge

Här finner du information om hur ett kattungeköp från oss går till. Självklart säljs våra katter registrerade i SVERAK och med stamtavla!

Vi har tillstånd enligt 16§ djurskyddslagen (1988:534) att bedriva kattuppfödning.